Dinsdag 1 november 2022 | De Basiliek Veenendaal

Handig om te weten

Meest gestelde vragen

De nieuwe datum van de Gehandicapten Zorg Fair is donderdag 14 januari 2021.

Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan blijft je ticket geldig voor de Gehandicaptenzorg Fair in mei 2021. Ook is het mogelijk om jouw ticket kosteloos over te zetten op een andere naam en een collega/vriend/familielid de kans te bieden om de fair te bezoeken.

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen via info@nederlandscongresbureau.nl

Wij proberen het programma zo ongewijzigd mogelijk plaats te laten vinden. De komende weken zetten wij alles op alles om weer een onvergetelijk programma te realiseren voor november 2020. Wij maken het nieuwe programma zo snel mogelijk bekend. 

Wij begrijpen jouw zorgen, echter is het nog te vroeg om hier iets over te zeggen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners en medewerkers is uiteraard onze topprioriteit en zal altijd de boventoon voeren in onze beslissingen.

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905KW VEENENDAAL

Auto

https://goo.gl/maps/fsm5AgQwJbxXmGmV7

OV

Station Veenendaal-de Klomp

Plan uw reis via 9292.nl. Houd rekening met een kleine loopafstand van 10-15 min vanaf station Veenendaal-de Klomp (met een OV fiets bent u er zo!).

Ja, de locatie beschikt over een eigen parkeergarage. Parkeren is GRATIS mogelijk (geen uitrijkaart nodig).

Het evenement is voor bezoekers geopend vanaf 9.30-17.00

Er is onbewaakte garderobe aanwezig waar u uw jas kunt ophangen. Let op: gebruik van de garderobe is op eigen risico.

Verspreid over het hele evenement zijn diverse catering punten aanwezig.

Ook dit jaar zijn er weer veel workshops en inhoudelijke sessies tijdens Gehandicaptenzorg Fair. Nieuw dit jaar is de online voorinschrijving, waarmee je vooraf een plekje reserveert. Tijdens Florence Nightingale Fair houden we nog een beperkt aantal workshop plaatsen beschikbaar.

Binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt dus houdt onze site en online kanalen goed in de gaten.

Tickets zijn verkrijbaar via de Eventix ticketshop:

Eventix ticketshop

Het is niet noodzakelijk om uw ticket uit te printen. Tickets kunnen ok gescand worden vanaf de telefoon.

De locatie is toegankelijk voor mindervaliden bezoekers. Voor informatie hierover zie ook: https://basiliekveenendaal.nl/

Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Je moet zelf wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan via info@nederlandscongresbureau.nl. Op de Gehandicaptenzorg Fair zijn geen rolstoelen beschikbaar.

Alle gevonden voorwerpen worden beheerd door de locatie. Mocht u iets zijn verloren tijdens het evenement dan kunt u contact opnemen met de locatie. Voor meer informatie en contact gegevens zie: https://basiliekveenendaal.nl/contact

Roken in De Basiliek is niet toegestaan. Er is beperkt gelegenheid om buiten te roken.