Dinsdag 1 november 2022 | De Basiliek Veenendaal

Wat maakt de Gehandicaptenzorg
Fair uniek?

De beursvloer zal meer dan 100 stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen.

Kom in contact met uw doelgroep

De Gehandicaptenzorg Fair is dé plek om in contact te komen met een specifieke doelgroep van duizenden zorg professionals actief in de Gehandicaptenzorg. Ontmoet uw doelgroep ‘live’ en breng uw merk of product onder de aandacht bij 1000 potentiële ambassadeurs. U kunt marktonderzoek doen onder de aanwezige bezoekers en door uw aanwezigheid in het hart van de doelgroep verhoogt u uw naamsbekendheid. U profiteert van het mediabereik van meer dan 42.000+ actieve zorg professionals via online kanalen en events.

Interactieve beursvloer & kennis programma

Bezoekers worden in de Basiliek geïnformeerd, vermaakt, geïnspireerd en verleid tot het in contact komen met uw bedrijf en uw product. Dit gebeurt op de interactieve beursvloer of via een van de tientallen workshops gedurende de dag. We merken bij onze partners dat het contact met de doelgroep enorm belangrijk is voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld branding, merk exposure, leads verzamelen, klantcontact en het werven van nieuw personeel. 

Calvin-web.png
Calvin Kreuger

+31 (0) 6 31 59 63 59

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Gehandicaptenzorg Fair 2022? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

U bevindt zich in goed gezelschap

Word onderdeel van Gehandicaptenzorg Fair 2020

en verhoog uw naamsbekendheid van uw doelgroep

Quotes van exposanten
‘’Een leuke, leerzame dag met workshops gehad. Maar ook inspirerende gesprekken gevoerd met potentiële nieuwe medewerkers voor Philadelphia Zorg. In een fijne ambiance; goed verzorgd en op en top geregeld. Volgend jaar zijn we weer van de partij!’’
Lisette Meijer
Stichting Philadelphia Zorg
‘’Wij waren als ’s Heeren Loo aanwezig op de Gehandicaptenzorg Fair. Dit doen wij omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers binnen de sector met elkaar in contact komen om te leren van elkaar en verschillende onderwerpen te bespreken. Bezoekers komen ook in contact met verschillende standhouders om in op de hoogte te raken van de nieuwste ontwikkelingen en gadgets. Bezoekers kunnen interessante workshops volgen, waarna je ziet dat ze enthousiast de ruimte ook komen en dit enthousiasme ook weer meenemen bij ons als standhouder, wat het eigenlijk heel erg leuk maakt vandaag.’’
S. Posthuma
Begeleider