Dinsdag 10 mei 2022 | De Basiliek Veenendaal

Wat maakt de Gehandicaptenzorg
Fair uniek?

De beursvloer zal meer dan 100 stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen.

Kom in contact met uw doelgroep

De Gehandicaptenzorg Fair is dé plek om in contact te komen met een specifieke doelgroep van duizenden zorg professionals actief in de Gehandicaptenzorg. Ontmoet uw doelgroep ‘live’ en breng uw merk of product onder de aandacht bij 1500 potentiële ambassadeurs. U kunt marktonderzoek doen onder de aanwezige bezoekers en door uw aanwezigheid in het hart van de doelgroep verhoogt u uw naamsbekendheid.

Interactieve beursvloer & kennis programma

Bezoekers worden in de Basiliek geïnformeerd, vermaakt, geïnspireerd en verleid tot het in contact komen met uw bedrijf en uw product Er zijn maar liefst 3750 workshop plekken voor bezoekers en u heeft hierin mogelijkheid tot het aanbieden van een (inhoudelijke) workshop.

Wat biedt Gehandicaptenzorg Fair aan

U profiteert van het mediabereik van Verpleegkundige congressen.nl en Gehandicaptenzorg Fair. Verpleegkundigecongressen.nl bereikt 35.000+ actieve zorg professionals via online en events.

Calvin-web.png
Calvin Kreuger

+31 (0) 6 31 59 63 59

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Gehandicaptenzorg Fair 2020? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

U bevindt zich in goed gezelschap

Word onderdeel van Gehandicaptenzorg Fair 2020

en verhoog uw naamsbekendheid van uw doelgroep

Bezoekers waarderen de fair met een 8,3!
Veel inspiratie opgedaan en ervaringen uit gewisseld met collega's. Een aanrader!
M. Treffer
Verpleegkundige
Wat goed dat er eindelijk een dag is voor iedereen de Gehandicaptenzorg. Ontzettend leuk en leerzaam. Goed georganiseerd en een mooie locatie. Ik kom zeker terug.
S. Posthuma
Begeleider
Hele leuke dag. Voor mij als ondernemer erg waardevol om met andere gelijkgestemden in contact te komen en ervaringen op te doen. De workshops waren ook erg leerzaam. Tot volgend jaar!
N. den Besten
Zorgondernemer