Dinsdag 10 mei 2022 | De Basiliek Veenendaal

Exposanten

Uiteraard wil jij weten met wie jij allemaal in contact kan komen tijdens de beurs! De beursvloer zal meer dan 75+ stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen. De lijst met exposanten wordt naarmate we dichter bij het congres komen aangevuld. Neem vast een kijkje wie je op de beurs kunt verwachten.

FABRIEK69 wil relaties, intimiteit, seksualiteit, kindermishandeling, seksueel en huiselijk geweld binnen onderwijs, zorg en welzijn zichtbaar en bespreekbaar maken. Hiervoor bundelt FABRIEK69 de krachten, kwaliteiten, kennis en ervaringen van verschillende professionals uit het werkveld.

Ieder mens heeft recht op beleving van relaties, intimiteit en seksualiteit. Internationaal zijn seksuele en reproductieve rechten vastgelegd in verdragen die door de meeste landen zijn ondertekend. Deze rechten sluiten aan op de fundamentele en universele rechten van de mens, ongeacht leeftijd en beperking. FABRIEK69 heeft oog voor de risico’s met betrekking tot relaties intimiteit en seksualiteit  Het uitgangspunt en de focus ligt op de seksuele gezondheid van mensen.

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Dat is mooi werk!  

MijnEigenPlan verhoogt het zelfvertrouwen van de cliënt door het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie.

Door cliënten te helpen met zelfredzaamheid vergroot men niet alleen de levenskwaliteit van de cliënt maar verlicht je óók de werkdruk voor de begeleider.

MijnEigenPlan werkt met een portaal, digitale informatieborden én een handige app.

De BelevenisTafel is al meer dan 27 jaar actief als ontwikkelaar van innovatieve en interactieve social en serious games. Al onze applicaties stimuleren sociale interactie, communicatie en educatie.

Binnen de zorg- en cultuursector staat de BelevenisTafel bekend als betrouwbare leverancier van touchtafels en touchscreens voorzien van kwalitatief hoogwaardige software. Software die altijd ontwikkeld wordt door ons eigen ervaren team in nauwe samenwerking met deskundigen uit het veld.

Wij helpen u bij het bereiken van uw doelgroep door middel van touch oplossingen. Dit doen wij in musea, bibliotheken en zorginstellingen.

U bevindt zich in goed gezelschap

Calvin-web.png
Calvin Kreuger

+31 (0) 6 31 59 63 59

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Gehandicaptenzorg Fair 2022? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Word onderdeel van Gehandicaptenzorg Fair 2020

en verhoog uw naamsbekendheid van uw doelgroep

Bezoekers waarderen de fair met een 8,3!
Veel inspiratie opgedaan en ervaringen uit gewisseld met collega's. Een aanrader!
M. Treffer
Verpleegkundige
Wat goed dat er eindelijk een dag is voor iedereen de Gehandicaptenzorg. Ontzettend leuk en leerzaam. Goed georganiseerd en een mooie locatie. Ik kom zeker terug.
S. Posthuma
Begeleider
Hele leuke dag. Voor mij als ondernemer erg waardevol om met andere gelijkgestemden in contact te komen en ervaringen op te doen. De workshops waren ook erg leerzaam. Tot volgend jaar!
N. den Besten
Zorgondernemer