Dinsdag 25 oktober 2022 | De Basiliek Veenendaal

Exposanten

Uiteraard wil jij weten met wie jij allemaal in contact kan komen tijdens de beurs! De beursvloer zal meer dan 75+ stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen. De lijst met exposanten wordt naarmate we dichter bij het congres komen aangevuld. Neem vast een kijkje wie je op de beurs kunt verwachten.

FABRIEK69 wil relaties, intimiteit, seksualiteit, kindermishandeling, seksueel en huiselijk geweld binnen onderwijs, zorg en welzijn zichtbaar en bespreekbaar maken. Hiervoor bundelt FABRIEK69 de krachten, kwaliteiten, kennis en ervaringen van verschillende professionals uit het werkveld.

Ieder mens heeft recht op beleving van relaties, intimiteit en seksualiteit. Internationaal zijn seksuele en reproductieve rechten vastgelegd in verdragen die door de meeste landen zijn ondertekend. Deze rechten sluiten aan op de fundamentele en universele rechten van de mens, ongeacht leeftijd en beperking. FABRIEK69 heeft oog voor de risico’s met betrekking tot relaties intimiteit en seksualiteit  Het uitgangspunt en de focus ligt op de seksuele gezondheid van mensen.

’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Dat is mooi werk!  

MijnEigenPlan verhoogt het zelfvertrouwen van de cliënt door het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie.

Door cliënten te helpen met zelfredzaamheid vergroot men niet alleen de levenskwaliteit van de cliënt maar verlicht je óók de werkdruk voor de begeleider.

MijnEigenPlan werkt met een portaal, digitale informatieborden én een handige app.

De BelevenisTafel is al meer dan 27 jaar actief als ontwikkelaar van innovatieve en interactieve social en serious games. Al onze applicaties stimuleren sociale interactie, communicatie en educatie.

Binnen de zorg- en cultuursector staat de BelevenisTafel bekend als betrouwbare leverancier van touchtafels en touchscreens voorzien van kwalitatief hoogwaardige software. Software die altijd ontwikkeld wordt door ons eigen ervaren team in nauwe samenwerking met deskundigen uit het veld.

Wij helpen u bij het bereiken van uw doelgroep door middel van touch oplossingen. Dit doen wij in musea, bibliotheken en zorginstellingen.

Als humanistische organisatie stellen wij de mens centraal in alles wat we doen. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden eigen regie, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid. We geven ieder individu de ruimte om zich naar eigen vermogen en behoefte te ontwikkelen om zo een volwaardige plek in de samenleving te vinden en te houden.

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers ondersteunen ruim 3.300 mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg.

Dat doen wij vanuit onze kernwaarden:

  1. Wij werken samen aan de ontwikkeling en invulling van de eigen regie.
  2. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor andere mensen.
  3. Wij voelen ons gelijk aan en verbonden met andere mensen in de samenleving.

Philadelphia Zorg: Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen we door zorg te bieden vanuit onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is bijzonder werk. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bij Philadelphia ondersteunen we uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden we ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking maar ook zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Philadelphia ondersteunt ruim 8.600 cliënten vanuit zo’n ruim 500 locaties in geheel Nederland. We zitten dus ook dichtbij jou.

Wij organiseren -al ruim 30 jaar- congressen, cursussen en opleidingen op het gebied van zorg en welzijn.

Onze deelnemers beoordelen onze nascholingsdagen gemiddeld met een prachtige 8! Als grootste onafhankelijke congresorganisatie wordt Medilex niet gesponsord door de farmaceutische industrie, overheid of welke andere organisatie dan ook. Op deze manier staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige nascholing.

Vraag ons ook gerust eens naar onze Wzd-nascholingen, incompany trainingen, instellingsafspraken en groepsprijzen!

Aangezien een groot deel van onze doelgroep werkzaam is in de gehandicaptenzorg, willen we u graag informeren over ons nascholingsaanbod. Ook horen we graag van u wat wij kunnen betekenen om u van kwalitatief hoogwaardige nascholing te blijven voorzien!

Wij geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al bijna 30 jaar thuis zijn in zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving. Zo zorgen we dat zorgprofessionals zich blijven ontwikkelen en optimale zorg kunnen leveren. We doen dit met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zodat zij in hun dagelijkse werk bewuste keuzes kunnen maken die ertoe doen. En de doordachte daadkracht ontwikkelen die nodig is voor de uitdagingen in de zorg van vandaag en morgen. Met onze unieke aanpak faciliteren we de organisatie en verbinden we management en zorgprofessionals. Op die manier komen de verbeteringen ook echt tot uiting in de concrete zorg.

Het IVM is de enige neutrale organisatie die de kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van het geneesmiddelengebruik verbetert. Het IVM doet dat door beleid en wetenschap te vertalen naar praktische handvatten voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met medicijnen te maken heeft.

Epilepsie aanvalsdetectie tijdens de slaap

NightWatch is een klinisch bewezen medisch hulpmiddel voor het detecteren van klinisch urgente epilepsieaanvallen tijdens de slaap en is bedacht door Nederlandse neurologen en aangeraden door patiënten.

Het systeem bestaat uit een comfortabele armband die gedurende de slaap nauwlettend de hartslag en bewegingen van de drager meet. Wanneer het systeem een mogelijk zware epilepsieaanval vermoedt, dan wordt er een waarschuwingssignaal gegeven aan een hulpverlener door middel van een draadloos signaal naar het basisstation.

NightWatch is geoptimaliseerd om mogelijk gevaarlijke epilepsieaanvallen te detecteren, waaronder tonische en tonisch-clonische aanvallen.

Wanneer je te maken krijgt met cliënten die complex gedrag vertonen, loop je het risico om gebeten, gekrast of geknepen te worden. Je kunt je nu beschermen tegen dit (onbewust) uitdagende gedrag met BitePRO® bijt- & krabkleding. Bestel bij Tetcon.

‘Antibioticaresistentie is een voortdurende bedreiging van de gezondheidszorg, nationaal en internationaal. Nieuwe resistentiemechanismen duiken op en verspreiden zich. Met als gevolg dat ziekten die nu goed te behandelen zijn, ernstig of zelfs fataal kunnen worden als deze worden veroorzaakt door een resistente bacterie. Om te voorkomen dat resistentiecijfers ook in Nederland stijgen, is actie nodig. ABR Zorgnetwerk Holland West is een van de tien regionale ABR Zorgnetwerken die in opdracht van VWS werkt aan de aanpak.

Dit doen we samen met regionale zorgaanbieders en zorgprofessionals. We stimuleren samenwerking en communicatie tussen regionale zorgorganisaties, brengen regionale risico’s in kaart en brengen infectiepreventie onder de aandacht. We doen dat onder andere door scholing en stimuleren van juist voorschrijven van antibiotica. Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan onze website of kom langs bij de ABR stand.’

U bevindt zich in goed gezelschap

Calvin-web.png
Calvin Kreuger

+31 (0) 6 31 59 63 59

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Gehandicaptenzorg Fair 2022? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Word onderdeel van Gehandicaptenzorg Fair 2020

en verhoog uw naamsbekendheid van uw doelgroep

Bezoekers waarderen de fair met een 8,3!
Veel inspiratie opgedaan en ervaringen uit gewisseld met collega's. Een aanrader!
M. Treffer
Verpleegkundige
Wat goed dat er eindelijk een dag is voor iedereen de Gehandicaptenzorg. Ontzettend leuk en leerzaam. Goed georganiseerd en een mooie locatie. Ik kom zeker terug.
S. Posthuma
Begeleider
Hele leuke dag. Voor mij als ondernemer erg waardevol om met andere gelijkgestemden in contact te komen en ervaringen op te doen. De workshops waren ook erg leerzaam. Tot volgend jaar!
N. den Besten
Zorgondernemer