14 januari 2021 | De Basiliek Veenendaal

Veelgestelde vragen

Koop je kaartjes

Blijf op de hoogte

Graag tot over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Bezoekers waarderen de fair met een 8,3!
Veel inspiratie opgedaan en ervaringen uit gewisseld met collega's. Een aanrader!
M. Teffer
Verpleegkundige
Wat goed dat er eindelijk een dag is voor iedereen de Gehandicaptenzorg. Ontzettend leuk en leerzaam. Goed georganiseerd en een mooie locatie. Ik kom zeker terug.
S. Posthuma
Begeleider
Hele leuke dag. Voor mij als ondernemer erg waardevol om met andere gelijkgestemden in contact te komen en ervaringen op te doen. De workshops waren ook erg leerzaam. Tot volgend jaar!
N. den Besten
Zorgondernemer

35.000+ zorg professionals gingen jou voor

De Gehandicaptenzorg Fair staat voor waardering, saamhorigheid, toegankelijkheid, verdieping en herkenning. Het is een evenement voor en door de zorg waarbij de zorgverlener in het zonnetje wordt gezet.

Handig om te weten

Meest gestelde vragen

De nieuwe datum van de Gehandicapten Zorg Fair is donderdag 14 januari 2021.

Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan blijft je ticket geldig voor de Gehandicaptenzorg Fair in mei 2021. Ook is het mogelijk om jouw ticket kosteloos over te zetten op een andere naam en een collega/vriend/familielid de kans te bieden om de fair te bezoeken.

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen via info@nederlandscongresbureau.nl

Wij proberen het programma zo ongewijzigd mogelijk plaats te laten vinden. De komende weken zetten wij alles op alles om weer een onvergetelijk programma te realiseren voor november 2020. Wij maken het nieuwe programma zo snel mogelijk bekend. 

Wij begrijpen jouw zorgen, echter is het nog te vroeg om hier iets over te zeggen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners en medewerkers is uiteraard onze topprioriteit en zal altijd de boventoon voeren in onze beslissingen.

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905KW VEENENDAAL

Auto

https://goo.gl/maps/fsm5AgQwJbxXmGmV7

OV

Station Veenendaal-de Klomp

Plan uw reis via 9292.nl. Houd rekening met een kleine loopafstand van 10-15 min vanaf station Veenendaal-de Klomp (met een OV fiets bent u er zo!).

Ja, de locatie beschikt over een eigen parkeergarage. Parkeren is GRATIS mogelijk (geen uitrijkaart nodig).

Het evenement is voor bezoekers geopend vanaf 9.30-17.00

Er is onbewaakte garderobe aanwezig waar u uw jas kunt ophangen. Let op: gebruik van de garderobe is op eigen risico.

Verspreid over het hele evenement zijn diverse catering punten aanwezig.

Ook dit jaar zijn er weer veel workshops en inhoudelijke sessies tijdens Gehandicaptenzorg Fair. Nieuw dit jaar is de online voorinschrijving, waarmee je vooraf een plekje reserveert. Tijdens Florence Nightingale Fair houden we nog een beperkt aantal workshop plaatsen beschikbaar.

Binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt dus houdt onze site en online kanalen goed in de gaten.

Tickets zijn verkrijbaar via de Eventix ticketshop:

Eventix ticketshop

Het is niet noodzakelijk om uw ticket uit te printen. Tickets kunnen ok gescand worden vanaf de telefoon.

De locatie is toegankelijk voor mindervaliden bezoekers. Voor informatie hierover zie ook: https://basiliekveenendaal.nl/

Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Je moet zelf wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan via info@nederlandscongresbureau.nl. Op de Gehandicaptenzorg Fair zijn geen rolstoelen beschikbaar.

Alle gevonden voorwerpen worden beheerd door de locatie. Mocht u iets zijn verloren tijdens het evenement dan kunt u contact opnemen met de locatie. Voor meer informatie en contact gegevens zie: https://basiliekveenendaal.nl/contact

Roken in De Basiliek is niet toegestaan. Er is beperkt gelegenheid om buiten te roken.